Dasedrot Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Szukam informacji na temat tego zasilacza ,gdyż mam możliwość pozyskania jego w korzystnej cenie. I nie mogę znaleźć jego tabliczki znamionowej z informacjami jak trzyma napięcia itd. Co sami myślicie o tym by się pchać w produkt ,,mało znanej firmy i to w przypadku zasilacza'' Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Jaka jest ta "korzystna cena" ?? Bo w życiu nie słyszałem o takiej firmie. Chociaż pare poważanych firm (które raczej nie sprzedają syfu) ma je w ofercie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dasedrot Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Około 100zł ,a składam komputer dla kolegi. Ja też pierwszy raz w życiu słyszę nazwę tej marki ,ale jak ,,dobry zasilacz nie jest zły'' nie będę wybrzydzał Za te 100zł mogę zdobyć o wiele pewniejszy zasilacz ze stajni chociażby ModeComa ,czy Amacrox ,ale że klient efekciarz to i bym chciał ,żeby zasilacz się dobrze prezentował. Tak się oto prezentuje: Edytowane 25 Lipca 2008 przez Dasedrot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 za te pieniądze wolałbym to http://allegro.pl/item406546684_fortron_55...a_promocja.html markowy i 36A na lini 12v robi swoje na pewno będzie cichszy i bardziej stabilny od tego levicoma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Nie wiadomo jak zachowa się po dociążeniu tej +12V. Co do tego Levicoma, widziałem coś podobnego ale marki... hm... Ultra chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...