NameG Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 mam 2x 1gb ocz 800 . od nowosci sprzedawca wlozyl mi kosci w 1 i 3 slot . wiec postanowilem przelozyc je aby zlapaly duala . no ale komp piszczy i nic z tego , nie odpala sie niezaleznie czy wloze w 1 i 2 czy w 3 i 4 . da sie to jakos zrobic czy to jakas wada z ktora trzeba isc do serwisu ? skoro wlozyli w 1 i 3 to sami pewno widzieli ze nie dziala . jestem laikiem wiec prosze o zrozumiala dla mnie wypowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Jaki model plyty glownej? Bo chyba to jest w tym temacie kluczowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NameG Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 model to gigabyte GA-MA770-DS3 if two memory are to be installed , it is recommended that you install them in the ddr1 and ddr2 sockets, czyli wyglada na to ze musza byc obok siebie , ale po takim starcie komp piszczy jest jeszcze takie info ale czy cos to zmienia? chyba nie w przypadku mojego 2x1 the four ddr2 memory sockets are divided into two channels and each channel has two memory coskets as following channel 0 ddr1 i ddr3 channel 1 ddr2 i ddr4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...