Rilz Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Witam. Mialem wczesniej Neostrade 512, transfery byly w miare stale tj. ~64KB/s, przedluzylem umowe i przy okazji zwiekszylem predkosc do 1mb. Trasnfery powinny wzrosnac do mniej wiecej 120KB/s lecz ku memu zdziwieniu mam mniejsze niz kiedys tj. ok 55KB/s. Troche mnie to zirytowalo. Co mam w tej sprawie zrobic? Niech ktos mnie nakieruje. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 (edytowane) Hehe, widzę że nie jestem sam, mam dokładnie to samo, tylko że w moim przypadku nie było żadnego zwiększania prędkości czy przedłużania umowy. TP zrobiła to wszystko za mnie i jestem na nich skazany na kolejne 2 lata (najgorsza sieć w polsce i na świecie). Jeżeli to co zrobili okaże się nielegalne to walę z tym prosto do sądu. Mam nadzieję że uda mi sięzałatwić to jakoś tak żeby sami mi neta odcięli. Jak nie to nie zapłacę rachunku. Edytowane 27 Lipca 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Co mam w tej sprawie zrobic? Niech ktos mnie nakieruje. PozdrawiamByło. Poszukaj w tym dziale forum, albo w moich postach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Dowiedziałem się dzisiaj czemu tak jest. Jest to spowodowane tym że prędkość teoretycznie została zwiększona ale nadal trwa poprzednia umowa i do zakończenia tej poprzedniej nic się nie da zrobić. Mnie załatwili tak że przyspieszą mi dopiero 1 października, ale czekam tylko aż ojciec wróci (który jest właścicielem linii) i namawiam go na cesję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Prosta sprawa; zwiększone masz synchro do 1 mega ale stare haslo do neo są do 512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...