slg Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 No wlasnie,czy ktos wie jak plytki na nforce2(w moim przypadku nf7-s 2.0) odczytuja temperature z procesora t-bred?.czy jest to odczyt z diody w procku czy spod socketa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 W Asusie Deluxe odczyt jest z diody i socketa można wybrać w MBM5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 W Asusie Deluxe odczyt jest z diody i socketa można wybrać w MBM5mozesz powiedziec jakie masz roznice miedzy tempa diody a z socketa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Koło 16 dam Ci odpowiedź bo teraz w robocie siedze :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Koło 16 dam Ci odpowiedź bo teraz w robocie siedze :(Spoko. U mnie albo bios zawyza albo odczyt jest z diody,mam wlasnie o jakies 16-17C wiecej niz powinno byc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Sorki ze tak późno ale cosik mi wypadło :P sprawa wygląda tak różnica odczytu miedzy diodą a socketem wynosi około 8 stopni (niższa na sockecie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Sprobuj AIDA32 odczytuje obie temperatury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Sprobuj AIDA32 odczytuje obie temperaturyTo jakis programik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Tak, jeszcze niedawno bylo sporo huku wokol roznic w pomiarach temp. na plytach Asus A7V8X a ten program pokazuje obie , wiec mysle ze i tobie moze pomoc http://www.aida32.hu/aida32.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Tak, jeszcze niedawno bylo sporo huku wokol roznic w pomiarach temp. na plytach Asus A7V8X a ten program pokazuje obie , wiec mysle ze i tobie moze pomochttp://www.aida32.hu/aida32.phpDzieki,zaraz przetestuje,cos mi sie wydaje ze na nf7-s sytuacja wyglada tak samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slg Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 U mnie niestety pokazuje jedna tempe,czujnik z winbonda wiec pewnie z socketa.w takim razie zawyzone tempy to u mnie prblem biosu,trzeba czekac az wyjdzie jakis poprawiony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...