Sosens Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Mam taki dziwny problem, jakiś czas temu stwierdziłem, że czas pousuwać zbędne pliki w koszu, no i w tedy ze zdziwieniem stwierdziłem ze zdziwieniem, że kosza nie ma :blink: szukałem dość długo i nie wiem jak go można odzyskać ??? Wie ktoś może jak go mogę odzyskać ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Vista http://www.winhelponline.com/articles/141/...ly-deleted.html lub "Right-click on the Desktop, click Personalize, and in the left pane, click Change desktop icons. In the Desktop Icon Settings dialog, enable the Recycle Bin checkbox Click OK." Vista i XP http://support.microsoft.com/default.aspx?...kb;en-us;810869 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosens Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Mam XP Home. Teoretycznie powinna działać do niego tylko ostatnia możliwość, ale tam w punkcie: 6. In the left pane, under Folders, locate the Recycle Bin folder, and then drag the Recycle Bin folder to the desktop. Powinien się w oknie z lewej pojawić kosz (zrobiłem jak kazali) ale go nie ma, zna ktoś inną możliwość ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 1. Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Uruchom.2. W polu Otwórz wpisz polecenie regedit , a następnie kliknij przycisk OK.3. Zlokalizuj następujący klucz rejestru:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Desktop\NameSpace4.Kliknij prawym przyciskiem myszy klucz rejestru, który odnaleziono w kroku 3, wskaż polecenie Nowy , a następnie kliknij polecenie Klucz .5.Wpisz ( najlepiej przekopiuj {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} , a następnie naciśnij klawisz ENTER .6.Kliknij nowy klucz {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} , który utworzono w kroku 5.7.W prawym okienku kliknij dwukrotnie pozycję ( Domyślna ).8.W oknie dialogowym Edytowanie ciągu w polu Dane wartości wpisz tekst Recycle Bin , a następnie kliknij przycisk OK.8.Zamknij Edytora rejestru. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosens Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No i tak też teraz zrobiłem, tylko gdzie szukać teraz tego kosza bo wciąż nie widzę na pulpicie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...