wwd Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Chciałem zmienić chłodzenie cpu z arctica na coś wydajniejszego i zdecydowałem się na noctuę. Obudowa to thermaltake tsunami a płyta P5W64WS. Do wyboru są dwa modele, ale raczej jestem nastawiony na NH-U12P. Nie wiem tylko czy nie będzie kolidować z radiatorem na mostku, chociaż na stronie noctuy piszą że płyta jest kompatybilna. Montował ktoś tego colerka w takim lub podobnym configu? Proszę nie zwracać uwagi na kable z zasilacza - jest w trakcie wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jeśli pisze, że jest kompatybilna, to raczej nie ma potrzeby się martwić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Wczoraj poskładałem i weszła, tylko musiałem wykręcić bocznego wentyla 92mm. bo obudowa się nie domykała :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Boczny wentyl by tylko przeszkadzał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...