groh89 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam, poszukuję programy którym mógłbym zrobić wizualizację (taką jakie są dostępne np. w winampie) do pliku mp3. Czytałem że nie da rady połączyć pliku mp3 z wizualizacją w taki sposób żeby nadal był to plik mp3. Mógłbym nagrywać wizualizacje i dodawać do nich muzykę, ale to byłoby troszkę czasochłonne. Także poszukuję programu który utworzyłby taką wizualizację do pliku mp3 automatycznie i byłby zapisywalny jako .avi, .mpg, bądź z innym rozszerzeniem plików filmowych. Potrzebuję czegoś takiego do samochodowego odtwarzacza DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Przyznam szczere, że nie słyszałem jeszcze o czymś takim jak łączenie mp3 na stałe z wizualizacją :/ Ale jak się na coś natknę, dam znać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 A ten samochodowy odtwarzacz nie posiada wlasnej wizualizacji do utworow? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groh89 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 A ten samochodowy odtwarzacz nie posiada wlasnej wizualizacji do utworow? :huh: W tym problem że nie, jest to odtwarzacz montowany zamiast osłony przeciwsłonecznej. Dźwięk jest przekazywany przez fale FM, ale już nie w tym rzecz. No czekam dalej może ktoś ma jakiś pomysł.. lub konkretny program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian1992 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ja mam ten sam problem, tylko w innej sytuacji, tez potrzebuje zrobic wizualizacje z muzyka, wiem ze musi byc to wideo, chce wrzucic swoje remixy na www.YouTube.pl, a samych nutek sie nie da, jest jeden problem, nie wiem skad wziac wizualizacje a jak juz ja miec to jak ja zmontowac, czy Windows Movie Maker wystarczy?? ;] dzieki z gory za pomoc. ;] pozdro. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...