menfi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 hmmm mam takie pytanie wydaje mi sie ze troche lamerskie no ale trudno :D a wiec po zmianie kompa mialem strasznie wolny transfer (jezeli mozna to bylo nazwac transferem ;) :D ) meczylem sie aby to naprawic ale nieudalo mi sie wiec dzwonie do admina i mowie co sie stalo na to on ze musze znalesc jakis [imak] karty sieciowej czyli jej numer (przynajmiej tak twierdzil :D ) i moje pytanie gdzie ja mam znalezc numer tej karty ??!! a mam win xp i Epoxa 8rda+ (chodzi mi oczywiscie o zintegrowana sieciowke :D ) BTW sory za takie pytanie no ale kto pyta nie bladzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Nie imac tylko adres MAC. W xp 'ipconfig /all' z terminala i patrzysz jaki masz phisical address dla karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menfi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 dobra tylko ja niezabardzo sie na tym znam wiec mozecie to wytlumaczyc dokladnie tzn naprawde dokladnie i mozecie podac jak mniej wiecej wyglada ten numer (dlugosc itp ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Jest w formie 48 bitów (6 bajtów) zapisanych szesnastkowo, czyli XX-XX-XX-XX-XX-XX, u mnie wygląda to tak: Physical Address. . . . . . . . . : 00-50-BA-34-E4-02 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menfi Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 czyli go chyba znalazlem 00-04-61-46-c9-05 dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...