Danonek882 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Dzień Dobry! Mam problem z ATI RADEON 9550+ 256MB. Komputer jest stary i nie wiem czy on daje rade utrzymać 256MB, chodzi o gry gdy gram to grafika jakby tnie się jak się pochodzi troszkę z 20 sekund i już potem muszę wyłaczyć grę i znów wlaczyc i dobrze :D na każdych tak grach jest i mam pytanie czy moj komp moze sobie nie dawac rady z tą karta i na jaka ją wymienić 128mb czy 64mb Procek; Intel Celeron 1717 GHz Ram: 512mb Płyta głowna: Gigabyte GA-8SIMLH Proszę o pomoc z góry dziękuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 (edytowane) to prowokacja? kompa nie moze sobie nie dawac rady z gafa 256mega. mozesz tam zalozyc i 512 a bedzie chodzic, wiec problemow nalezy szukac gdzie indziej jaki masz tam zasilacz i jakie tempy? Edytowane 2 Sierpnia 2008 przez teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Dokładnie, objawy wskazują raczej na przegrzanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...