vegosan Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 witam,szukalem tematu gdzie muglby byc podany taki program ale nic nieznalazlem,chodzi mi o program ktory po wlonczeniu pokaze mi jakie jest teraz haslo w biosie,wiem o tym ze biosa mozna zresetowac wyjmujac bateryjke ale ja niechce go resetowac,tylko chce znac haslo :P z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Stary, naturalnie zdajesz sobiesprawę, że aby uruchomić jakikolwiek program, musisz najpierw uruchomić komputer??? A jeżeli w biosie masz hasło wprowadzone, to go nie uruchomisz. Clear cmos zostaje. A do cudzych komputerów nieładnie się włamywać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 jedynym kompem do ktorego chce sie wlamac jest KOMP MOJEGO KOLEGI.Rodzice zalozyli mu haslo i 1h w tygodniu wlanczaja mu kompa,on ma haslo w biosie,gosc chce poznac haslo ale niechce go wymazywac, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 widocznie mieli powody :twisted: zeby zalozyc haslo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 to poszukaj uniwersalnych hasel . Kazdy bios takie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 www.bioshelp.pl czy jakos tak tam jest pełno programów do tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...