plastekk Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Nie wiem jak wyjąć kable z wtyczki 24pin tak samo jak z kabli usb czy tez tych od power reset led itp. Te ostatnie chcialbym przedluzyć tak aby nie przechodziły mi przez połowę obudowy tylko schowane za mobo i tu jest pytanie czy da radę to jakoś przedłuzyć? Bo jeśli będzie tam cienki kabel jak nitka to wiele nie zdziałam. Myślę ze dobry dział więc pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 We wtyczce 24-pin przy każdym kablu masz takie dwie blaszki - wystarczy je odgiąć i już można wyjąć kabel ;) Z zakładaniem podobnie, tyle, że rzeczone blaszki trzeba zagiąć - tylko kabli nie pomyl przy wkładaniu, bo może być źle :P A co do USB i tamtych to się nie wypowiem, bo nie mam pojęcia. Ale wtyku USB chyba nie da się zdemontować, tak mi się wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Da się pewnie autorowi chodzi o goldpiny przyczepiane do mobo ... wystarczy odgiąć plastik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dzieki chłopaki jakoś to poszło :) Teraz musze mieć patent w jaki sposób przedłużyć kable power reset itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Teraz musze mieć patent w jaki sposób przedłużyć kable power reset itpSklep z elektryką itp. kup kabel z metra, średnica dowolna. Cena niska. Nic tylko brać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...