Misyo Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam Z własnej głupoty wywaliłem partycje w laptopie gdzie ACEr miał swoje stery itd.. Nie mam pojęcia jak zrobić by to odzyskać.. Ale problem jest inny. Wraz z lapsem dostałem oryginalnego windowsa. Już kiedyś go instalowałem i miałem do wyboru język polski... teraz podczas instalacji była tylko wersja angielska... Czy mogę teraz z poziomu windowsa przełączyć na język polski? Jeżeli nie to co mam zrobić zeby znów móc zainstalować wersję polską? I przy okazji... może jest gdzieś opis jak przywrócić ta portycję co była na początku? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 http://windowshelp.microsoft.com/Windows/p...ab5ecc1045.mspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Czyli 2 sposoby... - Dodatek Multilingual User Interface Pack (MUI) do systemu Windows Vista. - są dostępne tylko dla systemów Windows Vista Ultimate i Windows Vista Enterprise. Czyli mój Home Profesional nie poleci - Dodatek Language Interface Pack (LIP) do systemu Windows Vista - nie ma wersji polskiej.... Dlaczego jedna instalka raz instaluję się po angielsku a raz po polsku? Jak mogę zmienić język? Chyba bez sensu jest instalowanie pirata z sieci skoro mam orginał za który zapłaciłem poniekąd.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...