kariiiii5 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 witam! Mam problem... Mój komputer sam sie wylancza, np gram w gre wylącza, sie temperatura prosesora osiaga okolo. 38 stopni zaraz znowu wlacze komputer pochodzi z 10 min i znowu sie wylancza ;( PROSZE O POMOC! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Przyzyn moze byc duzo. U mojego kumpla tez sie wylaczal komp samoistnie jak sie okazalo mial za mocno podkrecone pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztworek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Moim zdaniem to najprawdopodobniej karta graficzna. Sam miałem taki problem z 8800gt. Niby wszystko w porządku, temperatura w normie, a komp się wyłączał. Oddałem na serwis, dostałem nową i chodzi jak złoto. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kariiiii5 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 ok dzeki przyznam sie szczeze ze ojciec mi raz wylaczyl korki jak gralem moze to od czegos zalezy co ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztworek Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Najlepiej to podaj swój konfig razem z zasilaczem. Myślę, że to wyłączenie korków nie miało żadnego wpływu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kariiiii5 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 a co to da ze ci podam ?? Przyznam sie ze nieznam siedobrze na kaputerach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogur Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 a co to da ze ci podam ?? Da to tyle, że będzie mógł podać źródło problemu i jego rozwiązanie, bo objawy mogą być podobne dla wielu problemów.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Do tego, jeśli można, temp. CPU z Real Temp'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kariiiii5 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Dzieki wam wszystkim :D ale problem rozwiazalem. Srodek od Wentylatora byl zapchany ale juz go wyczyscilem i smiga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...