Dawid00 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam. Dzis mylem monitor pianka, i nie wiem jak to sie stalo, na dole monitora pojawily sie takie kolorowe plamki przy samym dole. Napewno mi tam nalecialo wody, tylko pytanie, czy da sie to naprawic i czy to podlega gwarancji? Samo sie to nie naprawi, nie ma na to sposobu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janekk Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 A jakieś foto możesz zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Skoro uzywales pianki, to z kad sie wziela woda? Ja po piance nieraz mam zacieki jak nie przetre....przecierales? Sprawdzales czy to nie schodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Przecieralem, zaraz dam foto. To lepiej nagrzac, czy wylaczyc monitor? http://img229.imageshack.us/my.php?image=dsc00180jl1.jpg - tak to wyglada. Prosze mi powiedziec, czy to mozna naprawic bez zglaszania tego na gwarancje. Czy zostawic wlaczony monitor, wogole jakies rady. Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez Dawid00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 straszna kiszka wygląda na to ze coś tej pianki jednak dostało pod matryce, gwarancje raczej odrzucą, ale idź udaj głupka i może cos ci z tym zrobią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie strasz mnie, ze gwarancje odrzuca. Napisz moze co z tym zrobic, nagrzac to albo cos? Sprawdza to, ze tam sie dostala pianka? edit: Nagrrzewam to, i zmienilo to kolor na jasniejszy i po mniejszylo sie (nie zapeszam). Mam pare pod ekranem monitoru. Bylo to granatowe, a teraz jest jasne niebieskie i mniejsze. Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez Dawid00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Jeżeli to woda lub coś takiego, to nic dziwnego - za kilka dni powinno wszystko wyparować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 to pianka tam naleciala. Wyglada to teraz tak: http://img98.imageshack.us/my.php?image=dsc00181gf1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin255A Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) te wszystki pianki i ściereczki sa g....o warte , jak jest monitor zakurzony to tylko suchą szmatka przecieram jak coś na nim jest to czysta lekko wilgotna szmatko i to wszystko nie uzywam tych wynalazków , to sam robie z 36" TV Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez marcin255A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Musze wyjechac gdzies pilnie na pare dni. Jesli monitor bedzie wylaczony, to jest szansa, aby to wyparowalo? W pokoju jest cieplo, duszno, bo okna beda pozamykane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) wyparowac to o raczej nie wyparuje....tak jak z zefarkiem, rosa zostaje pod szkielkiem;/ ale nic nie stracisz, sproboj i zobczymy. Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 no, ale to znika powoli, bardzo powoli, ale znika. Chodzi mi tylko o to, zeby to bylo chociaz mniej widoczne. Niech bedzie ta para, ale zeby tych sladow nie bylo. MOze to wytrzec jakos,dojsc do tego miejsca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freaker Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zostaw monitor na tę parę dni i zobaczysz po przyjeździe co będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 tak zrobie, slyszalem, ze komus zniklo takie cos, gdy mu sie nalala tam woda. Mi tam nalecialo b. malutko tej wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...