Gość Oskar Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 dostałem dzisiaj z serwisu nową płyte tzn nową inną soltek drv4 na 266a i zakup[iłem soabie 1700 seria jiuhb 0308 (bo starego ecsa i procka szlak trafił ;)) załączam wszytko włączam nie mam obrazu clear cmos nic nie daj ustawiłwem na zworach wszytko na standard. czy ta płyte ciągnie te nowe procki jak nie to sie pochlastam jeśli ciagnie to co jest nie tak bo ja więcej bez kompa nie wytrzymam ( to już 4 tydzień ) hgeellpppp pozdro for all MaKaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A tak trudno zaglądnąć na stronę producenta żeby się dowiedzieć ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 pisze ze kompa nie ma a z netu pierun wie gdzie korzysta wiec mozna by mu poszukac :) ....ale ja juz ide spac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 O ile pamiętam, to nie wszystkie płyty DRV4 obsługują Athlona 0,13. Obsługują płyty w wersji P4 (powinno pisać gdzieś na płycie), oczywiście trzeba wgrać najnowszy bios. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 ... soltek drv4 na 266a i zakup[iłem soabie 1700 seria jiuhb 0308 ... czy ta płyte ciągnie te nowe procki jak nie to sie pochlastam ... ciagnie jezeli masz PCB ver. P4 - zerknij w lewy dolny rog i musisz wrzucic BIOS co najmniej K4.2 wszystko jest tu http://www.soltek.de/English/faq/75DRV4.htm i tu http://www.soltek.de/English/faq/CPU%20list/amd.pdf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oskar Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 jeśli mam p2 to upgrade biosa nie pomoże nie ;( czyli objawem tego jest brak obarzu ;(((((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 kup sobie taka jak moja plyte:PP moja obsluguje 0,13um :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Nonsens nie kupuj tego badziewia. Idz do sklepu poproś i niech ci zamówią z pronoxa EPOX 8K3AE na KT333 koło 300zł kupisz a napewno będzie lux płytka. To ci moge zagwarantować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oskar Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Spoko sprzedam ja i wymienie na 8rda+ ;) end off topic bye ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 więcej bez kompa nie wytrzymam ( to już 4 tydzień ) hgeellpppp Matto -wyrazy współczucia czwarty tydzień ... Jak mi padł K6-2/450 to już trzeciego dnia musiałem coś kupić bo mie telepało jak febra ... ;) Net uzależnia ... Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...