Kurdzio Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Jestem posiadaczem tego zasilacza od prawie roku i nie mam z nim problemu. Na razie napędzał A64 3500+, Ga m55plus s3g ,samsunga 160 gb, 1gb ramu i nagrywarkę. Teraz zamierzam sie przesiąść na mocniejszy sprzęt i zastanawiam się czy zasilka wytrzyma (link do specyfikacji - http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=20494 ). docelowy zestaw jaki chce osiagnac to : Gigabyte GA-EX38-DS5 X38 Core 2 Duo E8400 (zamierzam wykręcić do 4G) Patriot DDR2 Dual Chanel 4GB 1066 5-5-5-12 ( dwa takie zestawy w sumie 8gb) WD2500AAKS 250GB 2 x HD4870 Zestawi nie wyjdzie tanio dlatego nie chciał bym żeby coś się skopało przez zasilacz. I tu moje pytanie czy ktoś miał z nim jakieś nie mile przeżycia lub napędzał coś większego i możne powiedzieć ze się dobrze sprawdził? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Nie widać bebechów, natomiast tyle com przyuważył przez kratkę ('plasterek miodu' ;)) bardzo AcBelem zajeżdża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurdzio Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) że tak zapytam to dobrze czy źle bo nie jestem zbyt obeznany?? dodam ze wizualnie sprawia wrażenie solidnego i jest dość ciężki a z tego co czytałem na egieldzie to ciężar jest zaleta Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez Kurdzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Że AcBel, to zle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurdzio Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 ok a ma ktoś jeszcze jakieś dane o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Nawet zakładając, że zasilacz daje rzeczywiście 400W, to konfig o którym pisałeś nie wystarczał nawet do "pierdnięcia". Włożysz graty o których piszesz, popracuje 2-3 miesiące i wtedy możesz pisać o jego jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurdzio Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a do pojedynczej grafy i płyty asus P5Q pro wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...