zuy_zgred Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) Obudowa: ModeCom Step 207 Black (bez zasilacza) 99 zł Grafika: GeForce 9600GT Palit 512MB 310 zł Dysk: WD 320GB, SATA/300, 16MB (WD3200AAKS) 149 zł RAM: DDR2 2048MB 800MHz A-Data Extreme Edition (2x 1024MB) 126 zł Płyta główna: Gigabyte EP31-DS3L 162 zł Proc: Pentium E2180 175 zł Razem: 1021 zł Teraz pytania: - Mam wątpliwości co do obudowy, co polecacie w takiej cenie(do 100 zł)? - Czy zasilacz(ten w sigu) to utrzyma(w kompie będą 2 dyski i nagrywarka dvd)? - Jak wygląda OC na tej płycie, i ile się da wyciągnąć na boxowym coolerze? (nie myślę o jakims wielkim OC, tylko trochę :) ) edit: Aha, wszystko musi być dostępne w sklepie gral.pl Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez koloboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) na box wentylatorze do 3GHz ponoc smialo, co do zasilacza to chyba moze miec problemy gdyz ma slaba linie 12V do tej 96gt, byl robiony pod mocna linie 5V, 1szy zestaw jaki zlozylem na intelu byl bardzo podobny do twojego i wlasnie poradzono mi abym zmienil na cos pokroju modecoma 350/400W Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez peve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Mobo będzie wystarczające pod oc tego DC jednak jeśli możesz dołożyć ,kup model p35-ds3l, nie będziesz się musiał potem bawić z pamięciami jak będziesz chciał dołożyć. Z e2180 może i zrobi 3G na boxie ale nie będzie to do użytku , powiedzmy że 2,6G powinno mieć normalne temp w stresie na coolerze boxowym. hdd ok , ewentualnie Samsung f1 320G Jeśli wysupłasz jeszcze trochę kasy kup modecoma mc350 (pamiętaj mc a nie feel) bo rzeczywiście możesz mieć problemy ze stabilną pracę na tym chiefie co masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 2,6 Ghz wystarczy, jak będę chciał kiedyś coś kręcić mocniej to zmienię cooler :) Ten Modecom MC350 na pewno wystarczy do takiego zestawu i lekkiego OC? Zastanawiam się nad zakupem panoramy 22", co polecacie? Myślę o tym Asusie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Ten modecom jest akurat do takich zestawów , jest w stanie poradzić sobie nawet z odrobinę mocniejszymi. I wytrzyma bez problemu oc. A monitor może być , ma dvi więc jest już dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...