pyziu Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Wyglada to jak by karta miala jakies zabezpieczenie obraz na TV jest super ale po nagraniu na tasme obraz ma zaklucenia.Prosze pomozcie napewno jest to wina komputera czy mozna cos z tym zrobic?? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 A niewydaje Ci sięże to może być wina Videa albo taśmy VHS ? Ja o zabezpieczeniach jakiś nigdy nie słyszałem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 zabezpieczenia .....hihihihihihi pierwsze slysze, powiedz jakie masz wideło i na jaka tasme(kasete) nagrywasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Że też Ci się chce nagrywać kasety wideo. Sprzęty analogowe to XX wiek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 A masz w magnetowidzie ustawiony ten sam format video, co na tv-oucie (PAL/SECAM/NTSC)??? A jak to nie to, to spróbuj zmienić kabel, być może zakłucenia sygnału w trakcie przesyłu; u mnie tak było przy za długim kablu. Finalnie chodzi dobrze na koncentryku 50 Ohm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyziu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Kiedys mialem MX400 i bylo wszystko OK ale sie spalila,teraz mam MX200 . Video Thomsona wysoki model SVHS itd. multi system wiec kwestia systemu tez raczej nie wchodzi w gre ale rowniez w NTSC jak i w palu jest to samo. I dlatego sklaniam sie do tego ze to problem z kartą, czego jeszcze sprobowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...