chrumpak Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witam! Jestem tu nowy i mam pewien problem. Kupiłem dzis pada Logitecha Rumblepad 2 i niektóre gry takie jak pekin 2008 czy cod 4 lub r6 vegas nie działaja mi (FIFA działa smilies/tongue.gif i to są wszytskie jakie narazie testowałem). Teraz mam pytanie czy jesli bym wymienił rumblepada 2 na chillstream w sklepie, to czy te gry co na początku wymieniłem bedą działać? Czy jest on traktowany przez windowsa tak jak pad Microsoft x360? Jestem zielony w tematach padów gdyz kupiłem swego pierwszego pada na pc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 A nie lepiej od razu pada od x360 pod pc? Niewiele drozszy od chillstreama (~90zl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrumpak Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) tak wiem ale niestety w proline nie maja tego od xboxa. Jedynie na tego chillstream mogłbym wymienic , o ile wymienią Edytowane 7 Sierpnia 2008 przez chrumpak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docento Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Mozesz spróbować darmowy programik Xpadder http://www.xpadder.com/ Dowolnym przyciskom na padzie i gałkom mozna przypisac dowolne klawisze z klawiatury i myszki. Podobno :) bo sam jeszzce nie próbowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...