Mark18 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam. Chciałbym poprosić was o złożenie samej budy za 2500-2000zł im mnie tym lepiej. Cena/Wydajność. Podkręcania nie bedzie, gra zazwyczaj tylko w L2. Dziękuje za wszelkie propozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 http://forum.purepc.pl/temat/co-kupic/59/z...n-2008r/247005/ Wszystko ladnie, pieknie opisane :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) OK ale jaka plyte i ramy byscie polecili a nie bedzie OC? A karakorum zmieci sie w antec 300?? Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez Mark18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 (edytowane) OK ale jaka plyte i ramy byscie polecili a nie bedzie OC? A karakorum zmieci sie w antec 300?? Jakis Asus albo DFI. Bedzie crossfire robione? Zmiesci sie, ja mam scythe ninja II a on jest duzo wiekszy :P Tylko uwazaj bo karakorum nie wchodzi na Asus P5E Intel x38 :). Za bardzo rozbudowane chlodzenie plyty i nie da sie go wpiac :P. Jak nie bedzie OC to ramki 1066mhz ? Np. te co ja mam , sa dosc tanie i nie mam z nimi problemow :) Antec 300 to ...gammer three hunder case, tak ? Edytowane 10 Sierpnia 2008 przez Jupik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Jakis Asus albo DFI. Bedzie crossfire robione? Zmiesci sie, ja mam scythe ninja II a on jest duzo wiekszy :P Tylko uwazaj bo karakorum nie wchodzi na Asus P5E Intel x38 :). Za bardzo rozbudowane chlodzenie plyty i nie da sie go wpiac :P. Jak nie bedzie OC to ramki 1066mhz ? Np. te co ja mam , sa dosc tanie i nie mam z nimi problemow :) Antec 300 to ...gammer three hunder case, tak ? nie bedzie crossfire, memki jakies dobre. Tak to ta obudowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 To moze Asus P5Q Pro - 335zl? drozszy Asus P5Q Deluxe Albo.. DFI LanParty DK X38 - 499 zł Ram to ten co ja mam, czyli OCZ reaper 2x2gb 1066Mhz. 4GB przyda sie , gralem w Lineage2 sporo czasu i potrafi duzo ramu zjadac, jeszcze podczas bitwy o zamek kiedy na ekranie moze wyskoczyc nawet 2.000 ludzi, to te 4gb przyda sie z pewnoscia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...