Skocz do zawartości
Mark18

Skrzynia Dla Kumpla Za 2500-2000 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

OK ale jaka plyte i ramy byscie polecili a nie bedzie OC? A karakorum zmieci sie w antec 300??

Jakis Asus albo DFI. Bedzie crossfire robione?

Zmiesci sie, ja mam scythe ninja II a on jest duzo wiekszy :P

Tylko uwazaj bo karakorum nie wchodzi na Asus P5E Intel x38 :). Za bardzo rozbudowane chlodzenie plyty i nie da sie go wpiac :P.

Jak nie bedzie OC to ramki 1066mhz ? Np. te co ja mam , sa dosc tanie i nie mam z nimi problemow :)

Antec 300 to ...gammer three hunder case, tak ?

Edytowane przez Jupik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakis Asus albo DFI. Bedzie crossfire robione?

Zmiesci sie, ja mam scythe ninja II a on jest duzo wiekszy :P

Tylko uwazaj bo karakorum nie wchodzi na Asus P5E Intel x38 :). Za bardzo rozbudowane chlodzenie plyty i nie da sie go wpiac :P.

Jak nie bedzie OC to ramki 1066mhz ? Np. te co ja mam , sa dosc tanie i nie mam z nimi problemow :)

Antec 300 to ...gammer three hunder case, tak ?

nie bedzie crossfire, memki jakies dobre. Tak to ta obudowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze Asus P5Q Pro - 335zl? drozszy Asus P5Q Deluxe Albo.. DFI LanParty DK X38 - 499 zł

Ram to ten co ja mam, czyli OCZ reaper 2x2gb 1066Mhz.

4GB przyda sie , gralem w Lineage2 sporo czasu i potrafi duzo ramu zjadac, jeszcze podczas bitwy o zamek kiedy na ekranie moze wyskoczyc nawet 2.000 ludzi, to te 4gb przyda sie z pewnoscia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi