kuba112m Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Witam,od dłuzszego czasu kiedy komputer się włączy(znaczy pulpit:P),wyskakuje mi okienko z info ze temp2.exe. źle działa,i są dwie opcje "wyslij raport o błędach" i "nie wysyłaj".Jest to denerwujące,zapytałem kolegi,polecił abym zeskanował kompa,Gdy zainstalowałem program włączyło się okienko ze temp1 źle działa i opcje,kwaranntanna,usunięcie itp.A potem nie mogłem wogole dysków włączyc ,znaczy gdy klikałem na ikonkę,pisało że nie może znaleźć pl;iku ''copy''. Pomóżcie,ja w tym jestem zielony ;] Pozdro Mysle ze napisałem w dobrym dziale,jeśli nie to przepraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 1. Bylo 2. Mozesz wejsc na www.eset.pl sciagnac 30 dniowy trial i on usunie tego wirusika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...