Komixx Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam, jako że kolega sie mnie radzi w sprawie niskobudżetowego laptopa, a ja prawie w ogóle w laptopach nie siedzę więc mam pytanie. Laptop do około 1050 zł, oczywiście jak najbardziej wydajny... Proszę o pomoc, np. taki by mógł być?: http://www.komputronik.pl/Notebooki/Acer/E...pelny,id,55727/ Dlatego komputronik, bo kumpel chce kupić w koninie ale próbuję go namówić, żeby zamawiał z neta i tak mu przyślą.. Z góry dziękuję, Komixx a i jeszcze mamy vobis u nas w mieście... Edytowane 12 Sierpnia 2008 przez Komixx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 W media marktcie są za 999 zł z takim celeronem, ale z 1 GB Ram. To się bardziej opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 u mnie mediamarkt budują dopiero -.-'' a laptopa mój kumpel potrzebuje do środy bo wyjeżdża na tydzień.. ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Spytaj się kumpla czy nie może poczekać i do zbierać tak do 1500zł, czy lepiej woli kupić acera na którego będzie narzekał ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 W biedronce jakis wynalazek jest za 899 zł ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 heh ;p zawsze można iść do biedronki. Poprosić żeby go wyciągnęli i go przepacać czy nie skrzypi obudowa, jak z zawiasami. ale i tak to trochę kupno w ciemno ;) nie wiadomo ile bateria będzie trzymać i jak z awaryjnością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...