Skocz do zawartości
kons90

Aktualizacja Biosu W Laptopie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Mam takiego laptopa: http://allegro.pl/item413433769_graficzny_...0gb_gf8600.html

Ciągle podczas instalacji systemu wyskakuje mi ten sam komunikat w pewnej minucie,jak pisze,że do końca pozostało Około 34 minuty: Intel CPU uCode loading Error

Myślę,że to wina biosu,mam zainstalowany system Vista Ultimate 32 bit,jednak nie wiem jak z poziomu Windowsa mam zaktualizować biosa i skąd pobrać dobry i najnowszy bios do mojego modelu laptopa ? Błagam was o pomoc...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twój sprzęt to nie jest Asus tylko Asmobile pochodzący podobnie jak Compal z programu VBI Intela . Szukaj na stronie Asmobile .

Ew na forum notebookcheck jest wątek o tym sprzęcie i kilku/nastu gości posiadaczy . Spróbuj tam zapytać .

Edytowane przez Consi Pit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twój sprzęt to nie jest Asus tylko Asmobile pochodzący podobnie jak Compal z programu VBI Intela . Szukaj na stronie Asmobile .

Ew na forum notebookcheck jest wątek o tym sprzęcie i kilku/nastu gości posiadaczy . Spróbuj tam zapytać .

Hmm,nie znalazłem takiej strony od Asmobile...Zapytałem na tym forum i zero odpowiedzi :/

Co myślicie o tym biosie co podałem ze strony intela w linku ? Pisze że to do tego modelu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi