kons90 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam.Mam takiego laptopa: http://allegro.pl/item413433769_graficzny_...0gb_gf8600.html Ciągle podczas instalacji systemu wyskakuje mi ten sam komunikat w pewnej minucie,jak pisze,że do końca pozostało Około 34 minuty: Intel CPU uCode loading Error Myślę,że to wina biosu,mam zainstalowany system Vista Ultimate 32 bit,jednak nie wiem jak z poziomu Windowsa mam zaktualizować biosa i skąd pobrać dobry i najnowszy bios do mojego modelu laptopa ? Błagam was o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Consi Pit Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Bios i całą resztę softu możesz pobrać ze strony producenta sprzętu . / ASMOBILE / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kons90 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Bios i całą resztę softu możesz pobrać ze strony producenta sprzętu . / ASMOBILE / Tyle,że na stronie Asusa nie ma takiego czegoś.Czy to jest dobry Bios-to pierwsze ? : http://downloadcenter.intel.com/filter_res...mp;submit=Go%21 Prosze o odpowiedź :(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Consi Pit Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Twój sprzęt to nie jest Asus tylko Asmobile pochodzący podobnie jak Compal z programu VBI Intela . Szukaj na stronie Asmobile . Ew na forum notebookcheck jest wątek o tym sprzęcie i kilku/nastu gości posiadaczy . Spróbuj tam zapytać . Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Consi Pit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kons90 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Twój sprzęt to nie jest Asus tylko Asmobile pochodzący podobnie jak Compal z programu VBI Intela . Szukaj na stronie Asmobile . Ew na forum notebookcheck jest wątek o tym sprzęcie i kilku/nastu gości posiadaczy . Spróbuj tam zapytać . Hmm,nie znalazłem takiej strony od Asmobile...Zapytałem na tym forum i zero odpowiedzi :/ Co myślicie o tym biosie co podałem ze strony intela w linku ? Pisze że to do tego modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...