Skocz do zawartości
deek

Dobry Program Do Defragmentacji |vista 64 Bit

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

Polećcie jakiś dobry prosty w obsłudze program do defragmentacji dysku , system vista 65 bit.

z góry dziękuje pozdrawiam.

nie ma sensu instalowac microshit chociaz troche pszedl nam na reke i defrag odbywa sie calkowicie w tle i ty nawet o tym nie wiesz :) pozatym widosowski defrag cos tam majta z plikami ze aplikacj szybciej chodza i nie chodzi mi tu o przesuwanie danych na poczatek dysku wiec ja bym ci radzil nie instalowac zadnego.

no ale jezeli az tak bardzo chcesz toi ja polecam:

ashampoo magical defrag

banalny w konfiguracji (bo go nawet nie trzeba ustawiac :D)

chodzi tylko wtedy gdy komp jest malo obciazony i sie z niego nie kozysta np gdy idziemy zaparzyc herbatke i robi wszysytko w tle, do tego malo wazy ^^

Edytowane przez MantisGhost

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolego powyżej bez obrazy ale bredzisz.i tym co piszesz mącisz ludziom w głowie.... oficjalnym programem JEDYNYM wspieranym i REKOMENDOWANYM przez microsoft jest RAXCO PERFECT DISK 2009

Edytowane przez IbanezRG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co ma do rzeczy rekomendowanie i wspieranie przez Microsoft? Jedyna wspierana i rekomendowana przez Microsoft przegladarka jest IE - tez bedziesz wszystkim polecal? ;)

dokladnie zgadzam sie z toba a do przedmowcy ??

skoro bredze to mnie popraw i napisz jak dziala defragmentator w viscie ??? bede czekal z niecierpliwoscia bo czlowiek uczy sie cale zycie

P.S. skoro roxio jest JEDYNYM REKOMENDOWANYM to powiedz mi dla czego nie jest wbudowany w system vista he ?????? ceny ktora jest chora i tak by nie zmienil w wiekszym stopniu

Edytowane przez MantisGhost

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi