deek Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam ;) Polećcie jakiś dobry prosty w obsłudze program do defragmentacji dysku , system vista 65 bit. z góry dziękuje pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) Witam ;) Polećcie jakiś dobry prosty w obsłudze program do defragmentacji dysku , system vista 65 bit. z góry dziękuje pozdrawiam. nie ma sensu instalowac microshit chociaz troche pszedl nam na reke i defrag odbywa sie calkowicie w tle i ty nawet o tym nie wiesz :) pozatym widosowski defrag cos tam majta z plikami ze aplikacj szybciej chodza i nie chodzi mi tu o przesuwanie danych na poczatek dysku wiec ja bym ci radzil nie instalowac zadnego. no ale jezeli az tak bardzo chcesz toi ja polecam: ashampoo magical defrag banalny w konfiguracji (bo go nawet nie trzeba ustawiac :D) chodzi tylko wtedy gdy komp jest malo obciazony i sie z niego nie kozysta np gdy idziemy zaparzyc herbatke i robi wszysytko w tle, do tego malo wazy ^^ Edytowane 15 Września 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) kolego powyżej bez obrazy ale bredzisz.i tym co piszesz mącisz ludziom w głowie.... oficjalnym programem JEDYNYM wspieranym i REKOMENDOWANYM przez microsoft jest RAXCO PERFECT DISK 2009 Edytowane 15 Września 2008 przez IbanezRG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 A co ma do rzeczy rekomendowanie i wspieranie przez Microsoft? Jedyna wspierana i rekomendowana przez Microsoft przegladarka jest IE - tez bedziesz wszystkim polecal? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) A co ma do rzeczy rekomendowanie i wspieranie przez Microsoft? Jedyna wspierana i rekomendowana przez Microsoft przegladarka jest IE - tez bedziesz wszystkim polecal? ;) dokladnie zgadzam sie z toba a do przedmowcy ?? skoro bredze to mnie popraw i napisz jak dziala defragmentator w viscie ??? bede czekal z niecierpliwoscia bo czlowiek uczy sie cale zycie P.S. skoro roxio jest JEDYNYM REKOMENDOWANYM to powiedz mi dla czego nie jest wbudowany w system vista he ?????? ceny ktora jest chora i tak by nie zmienil w wiekszym stopniu Edytowane 16 Września 2008 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...