stranded Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) Gra zaczęła wciągać! Aha i cofam to co powiedziałem wyżej ;) spodobało mi się. Edytowane 5 Września 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 I cenzure na nikach **** strzelił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 w menu jest. a później podczas gry też pewnie będzie w końcu to jeszcze beta.W ET też masz w menu muzykę, a podczas gry? Gra na tym etapie zapowiada się na wielką kompromitację Futuremark, tandetna grafika, wysokie wymagania sprzętowe, nijako wyglądający gameplay, niech lepiej zostaną przy tworzeniu benchmarków... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Mam do oddania klucz beta jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany, zarejestrowałem się dawniej ale obecnie nie mam kompa do grania więc chętnie klucz odstąpię. Jak coś to PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Za moment premiera. Nie miałem okazji spróbować bety... Jak w końcu, dobre to jest, czy e tam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 100% E TAM. Gra na tydzień max. Zła nie jest ale ma mnóstwo niedociągnięć. No i niesprawidliwa cena w Europie ją już całkowicie dyskwalifikuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 gameplay wygląda nawet ciekawie, za max 30zł byłbym w stanie kupić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 To akurat jest oficjalny materiał Tak jak i to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VICTORious Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Na steamie darmowy weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Ale niestety od moich ostatnich wypowiedzi wyżej nic nie poprawili względem wydajności. Może są i lepsze tekstury, dźwięki i efekty ale jakoś ta rozgrywka nudzi. Co do nowych mapek to jeszcze nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 fakt. tak jak wspominales w temacie o steam. gra jest z czasem nudna. i napewno nie warta ceny jaka za nia chcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...