Jarkuzo Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam. Mam problem z plikiem, nie mogę go usunąć ponieważ ma 0kb czyli w ogóle go niema B-) ale jego ikonka widnieje w folderze, dawałem odśwież, wyłączałem ,,tylko do odczytu'' i nic! Nie mogę go usunąć w żaden sposób bo po każdej próbie ukazuje się błąd: Nie można usunąć plik: nie można odczytać z pliku lub dysku źródłowego. Rozumiem w pełni ten komunikat i dodam że ten plik nie jest skrótem np. do nosnika wymiennego który wtedy nie byłby podłączony do komputera, powiedzcie - jak mam usunąć ten plik? Noobowskie pytanie prawda? :D Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez Jarkuzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wypróbuj różnych sposobów z tego tematu http://forum.purepc.pl/temat/microsoft-win...aen41c5/264381/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarkuzo Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 To już nie istotne, ten plik znajdował się w katalogu jednej gry. Przeinstalowałem grę i plik zniknął. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...