andriu Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Mam pewien problem z tą grą, mianowicie po zainstalowaniu i uruchomieniu zamiast np. w menu gry zamiast tekstów widze tylko żółte paski, w grze jest tak samo, gdy gram zamiast komunikatów wyskakują żółte paski. Czy może ktoś miał podobny problem i poradzi mi jak to naprawić. Może to hardware ? prolink gf4 mx 440 ultra celeron 700@1100 no i win xp prof, sprawdzalem na win98 se to samo ratujcie !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zobacz na forum software, tam jest wsio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Poczytaj sobie lepiej archiwalne posty na ten temat, zanim cokolwiek napiszesz. Duuzo ludzi mialo ten problem... M.innymi JA. :twisted: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Poczytaj sobie lepiej archiwalne posty na ten temat, zanim cokolwiek napiszesz. Duuzo ludzi mialo ten problem... M.innymi JA. :twisted: :evil: nie unoś sie tak bo ci sie ten duron spali Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 http://download.microsoft.com/download/whi...SP1_x86_PLK.exe Updatuj winXP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 ten temat byl poruszany setki razy!! poszukaj w wyszukiwarce :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Ja też mam takie coś tylko że w samym winXP :? menu wogóle nie działa są tylko jakieś żółte paski :evil: a na win98se chodzi spoko :D gdzieś już był taki post trzeba poszukać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...