darkman488 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Witam wszystkich :D Znalazłem dość fajny zasilacz, mianowicie http://www.komputronik.pl/Zasilacze_do_obu...pelny,id,37214/ Opłaca się go kupić do e4300, gb p965 s3, galaxy gf 86gt, 2x1gb kingmax 667mhz? Narazie nic nie zamierzam 'kręcić', ale w przyszłości tak. Nadaje sie on do o/c? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Za ~300zł kupić można BeQuiet! P7 450W :) Mam takie cacko i nie zamienię na żaden inny :) cichutki nawet przy wykręconym 88GT i 3Ghz C2D, kilkugodzinna sesja w Crysisa nie robiła na nim żadnego wrażenie, zachowywał sie jakbym go przed chwilką włączył. Odpinane kable w oplotach, ECASO i masa zabezpieczeń. Raz zrobiłem zwarcie na płycie (upadła mi śrubka na mobo) sprzęt sie wyłączył a po włączeniu działa do dzisiaj :) GENIALNY SPRZĘT B-) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Za tyle, to ja bym wolał Antec EarthWatts 650W za 279 zł (ESC.pl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Do tego configu co posiadasz to modecom mc 350 będzie jak znalazł , jednak jeśli chcesz już kupić jakiś mocniejszy zasilacz to Pentagram Silent force CAV500 (lub CAV620) , w/w antec , corsair 650 , corsair 520 , wszystkie w zakresie cenowym do 300zł. Chyba że fajność tamtego ocz polega na podświetleniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkman488 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Dzięki, można zamknąć. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...