ropian Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam Mam e4300 płyta MSI P6N SLI(nie platinium)Zasilacz be-quiet 500w z 2 wentylami mocowany na gorze obudowa chiefteca bx w szerokosci jest sporo miejsce w obudowie mam na 3 wentyle 80 1 z przodu 2 z tylu Mierzyłem czy cooler wejdzie i nie jestem pewny (jakieś chłodzenie na mostku wysokie niby 4cm ale środek wybrzuszony) teraz tak 1.Czy ktos moze potwierdzic ze na ta płyte wejdzie ten cooler? 2 Jezeli tak to lepsze bedzie zamontowanie poziomo z wentylem w strone grafy ? 3 Czy podwieszacie cooler do obudowy aby ulzyc plycie ? bo jednak spory ciezar 4 Jakie wentyle 80 polecicie do obudowy ?(obecnie jak odpale colermastery jakies stare to chuczy ladnie> 5 Zamierzam kupic kontroler obrotow 5,25 czy tylko pozostaje mi zalman czy jest cos lepszego Jezeli chodzi o kase to tu akurat niema problemu byle bez przesady Pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 1. Temat o Ultrze / Watek o P6N 1a. TR Ultra120a compability With our own LGA775 adapter, Ultra-120 can be installed on most of Intel socket T motherboards. So far, we’ve found that on some Gigabyte boards, there exists a cooler back plate that hinders the installation of Ultra-120(...) 2. Temat o Ultrze 3. Temat o Ultrze 4. Dzial Co kupic? - chlodzenie... Cisza? Wydajnosc? Pozatym :arrow: huk 5. Zalman, Scythe, Aerocool... Ile kanalow, czy czujnik temperatur etc.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...