Tresbien Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Witam, Kupilem monitor 24'' samsung sm2493hm. W kartonie byl caly wsadzony razem z podstawką juz zlozony. Czy to mozliwe, ze producent juz go zlozyl czy moze sprzedawca ? Teraz sobie przypomnialem, ze jak kupilem ten monitor na agito.pl to zaraz po moim kupnie juz nie bylo tych monitorow i wyslali mi ostatnia sztuke, wiec moze wzieli go ze swojej wystawki. Wkurza mnie to bo podstawka jakas krzywa jest, moze zle go zlozyli albo cos ulamali. Proboje rozebrac podstawke ale nie da sie. Wolalbym nowy monitor zeby sam sobie zlozyc podstawke. A w instrukcji nie ma jak sie sklada ani nic. Jest tylko wzmianka pokazany ekran sam bez podstawki i podpis ze LCD SCREEN, a obok jest z podstawka i podpis LCD ALL TOGETHER. Moze ktos kupil taki monitor i mi powie, czy sam skladal podstawke ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiedzmin_ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wieksza szansa ze czegos sie dowiesz jak do nich po prostu zadzwonisz i zrugasz jak burego psa :) GL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 dostałeś monitor w oryginalnym kartonie i z pasującym styropianem? jeśli tak tzn. że monitor jest sprzedawany z zamontowaną nogą. Nie jest to nic nadzwyczajnego, takie 'patenty' stosuje w wybranych modelach np. panasonic, funai, samsung, nordmende aka thomson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...