behemot91 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 witam. posiadam płyte główną foxconna model AM2+A6VMX AMD690V SAM2 ma do 4 giga pamieci i dwa sloty na nie. gdy kupiłem kompa miała w sobie kość goodrama 667mhz 2 gigową i postanowiłem dokupić drugą taką samą. gdy nową włoże do drugiego slota komputer nie uruchamia się czarny obraz na monitorze. probówałem wlożyć te nową w miejsce starej wszystko działa i na odwrót ale kiedy włoże jedną z obu kosci do tego drugiego slotu, komputer sie nie uruchamia i musi być nie tak coś z tym drugim slotem tylko co ? prosze o pomoc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Mi to wygląda na uszkodzenie slotu ale nie jestem pewien. Włóż obydwie kości do slotów w którym one działają i załącz memtesta86+ (płyta lub dyskietka rozruchowa). Jedź z testami ręcznie podobno na automatyku wszystkich błędów nie łapią. Jak ten program nic nie wykaże to sprawdź innym dla 100% pewności. Jak się okaże że to nie ram zostaje zawsze reklamacja :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...