pshem Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 moze w koncu ktos przestawi godzine na serwerze forum ?? troche to glupio wyglada - wszystko godzine wstecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 w sumie by się przydało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a w sumie mozecie to zmienic sobie w profilu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 a no faktycznie zapomnialem ze mamy teraz GMT+2 jutro zmienie bo dzis jestem w trakcie pisania mojej pracy semestralnej wiec srednio mam czas sie bawic bo jak cos skopie ( a udaje mi sie to czesto ;) ) to bylo by zle;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...