tHe mRuWa Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Potrzebuje płyte z 3slotami pciex najlepiej x16 albo chociaz o takiej wielkosci (zeby dalo sie wlozyc 3karty graficzne), wydaje mi sie ze cos takiego widzialem, ale teraz jakos nie moge znalezc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 słabo szukałeś >>>KLIK<<< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Potrzebuje płyte z 3slotami pciex najlepiej x16 albo chociaz o takiej wielkosci (zeby dalo sie wlozyc 3karty graficzne), wydaje mi sie ze cos takiego widzialem, ale teraz jakos nie moge znalezc... Takich płyt jest od grona...tylko powiedz jaki socket,i SLI czy CF? Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...