HeatheN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) No to był zakup okazyjny. Okazyjnie kolo kupił 10 sztuk. Czy jakby sobie kupił 10 sztuk CD Verbatim to też już cieć, oszust i dorobkiewicz? przecież hurtem wziął. Nie ma prawa regulującego jak ma wyglądać promocja. Podmiot organizujący promocję ustala zasady. Jak Ci nie pasuje nie bierz udziału- proste. W każdym regulaminie promocji pisze że biorąc w niej udział akceptujesz jej zasady. Gdyby było ograniczenie na sztuki to by mu nie sprzedali tyle. No i co jeszcze wymyslisz? Rozdal? Koles ktory wpada do MM i zachowuje sie jak dzik (filmikow bylo juz masa o tym) raczej nie wie co oznacza slowo filantrop. A nad soba nie mosze sie zastanawiac jak to jonas powiedzial takie promocje mnei nie bawia i za stary na to jestem, poza tym nie chce miec doczynienia z takimi typami (biznesmen za dyche..) tak wiec jak napisales, NIE PASUJE MI wiec nei biore udzialu;) Dla mnie poza faktem ze tu sie placi za towar, niczym nie rozni to sie od zachowan ludzi w po przejsciu huraganu Katrina w Nowym Orleanie, jak dzicz...skakali sobie do gardel, bezprawie itd, niektorzy walczyli aby przezyc (walka o zywnosc/wode) a inni okradali sklepy aby sie dorobic, owszem w MM czlek placi, ale raczej koles z ciezka sytuacja tam nie wpadnie bo nie byloby go stac na sprzet... I skoncz biadolic z textem JEGO KASA, ZAPLACIL, MA PRAWO, bo rownie dobrze moze nasrac w filharmonii na fotel bo ma do tego prawo (nie widzialem zakazow dotyczacych zalatwiania sie na krzeslach) a jedynie dobre wychowanie moze kogos powstrzymac od takiego dzialania, jak widac nie wszyscy to z domu wynosza...taki typ pewnie z domu jedyne co wynosil to zloto od matki ze szkatułki...i masz racje dla mnie to nie normalne i bede sobie to ocenial, bo normalnym jest ze czlek majacy jako takie zarobki korzysta z promocji aby kupic cos taniej, a nie normalne jest aby promocja byla zrodlem zarobku dla takich dorobkiewiczow ktorzy sa szybcy w nogach i szerocy w barach oraz puści w mózgoczaszce. Zycze ci aby keidys na promocji ktos taki wyrwal ci z reki lapka (mowa byla tu o starszych ludziach) a moze jeszcze w zeby dostaniesz, ty pewnie podziekujesz i powiesz zeby skserował paragon do gwarancji bo wyblaknie...(pije do tego ze przy takim tlumie ludzi wyniesienie takiej ilosci sprzetu bez przepychanek sie nei obylo) ps. do autora tematu nic nie mam, spelnil cel, siostra szczesliwa WYWALCZYL laptopa....oby tylko nie doszlo do scen gdy na promocje z nozami bedzie trzeba chodzic. ps2.sam stalem 6h w kolejce aby zakupic monety w banku...a widzialem kolesi ktorzy odrazu po wyjsciu odsprzedawali je z zyskiem, ale tam kazdy mial limity i nikt sie w srodku nie pchal, po prostu trzeba bylo uzbroic sie w cierpilwosc bo starczylo prawie dla kazdego. I o to mi wlasnie chodzi o LUDZKIE zachowanie, zakupic mogl i 20, nie liczy sie ile liczy sie jak, a jesli myslisz ze wyniosl je grzecznie to widac nigdy takich promocji/wyprzedazy na oczy nie widziales. Ty narzekasz na zawisc w kraju, gdzie jeden na drugiego patrzy jak na wilka gdy sam nie moze miec czegos, a ja mam juz dosyc tego wyscigu szczurow ktorego przykladem idealnym sa promocje w sklepie nie dla idiotow. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @HeatheN- Zdecydowanie jesteś za nerwowy. Zachowujesz się jakby udział w tej promocji i zdobycie jakiegoś "promocyjnego" produktu było celem życiowym każdego polaka. I taki "wredny dorobkiewicz" zablokował ten cel życiowy 9 osobom bo sam kupił 10. Wrzuć se na luz. Miał kasę to kupił. Nie ukradł. To czy sobie to sprzeda- jego sprawa. Na tym polega handel. Tanio kupić- drogo sprzedać. Chciał dorobić do cienkiej pensji. Wybrał taką, a nie inną formę. Miał prawo. To że to dla Ciebie jest równoznaczne z szabrowaniem (czyli kradzieżą) na terenach popowodziowych to już tylko Twoja sprawa. Napisz do MM żeby zrobili następnym razem limit sztuk jak Cię to tak boli. Co do mnie. Nie biorę udziału w takich "spędach". ps2.sam stalem 6h w kolejce aby zakupic monety w banku...a widzialem kolesi ktorzy odrazu po wyjsciu odsprzedawali je z zyskiem, ale tam kazdy mial limity i nikt sie w srodku nie pchal, po prostu trzeba bylo uzbroic sie w cierpilwosc bo starczylo prawie dla kazdego. I o to mi wlasnie chodzi o LUDZKIE zachowanie, zakupic mogl i 20, nie liczy sie ile liczy sie jak, a jesli myslisz ze wyniosl je grzecznie to widac nigdy takich promocji/wyprzedazy na oczy nie widziales. Ty narzekasz na zawisc w kraju, gdzie jeden na drugiego patrzy jak na wilka gdy sam nie moze miec czegos, a ja mam juz dosyc tego wyscigu szczurow ktorego przykladem idealnym sa promocje w sklepie nie dla idiotow. No i Ci co sprzedali przed bankiem też źli? Czy może już nie, bo starczyło dla innych? Coś ty taki społecznik. Pensje też rozdajesz na biednych. Zejdź na ziemię. Jest jak jest u nas. Kultura ludzi jest taka, a nie inna i pensje są takie, a nie inne. Dopóki to się nie zmieni nie licz na to, że ktoś kupi 1 jak może 10 i 9 sprzedać. Jeśli Ciebie to nie dotyczy to gratuluję. Myślę, że dalsze sprzeczki nie mają sensu. Znasz moje zdanie, ja znam Twoje i na tym poprzestańmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Akurat w tym wątku w 100% popieram Pigmeja. Jak można mówić o jakiejkolwiek moralności w takiej sytuacji? Przeciez to prawie, jak wojna ;) I nie sądzę, żeby można było jednoznacznie stwierdzić, że któraś ze stron postąpiła źle. A co do mojego własnego zdania, to takiemu zasranemu cwaniaczkowi bym ze 3 te laptopy podebrał, jeden wziął dla siebie i dwa odłożył z powrotem na półkę. Chytry traci dwa razy. Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez blasphemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 @HeatheN- Zdecydowanie jesteś za nerwowy. Zachowujesz się jakby udział w tej promocji i zdobycie jakiegoś "promocyjnego" produktu było celem życiowym każdego polaka. I taki "wredny dorobkiewicz" zablokował ten cel życiowy 9 osobom bo sam kupił 10. Wrzuć se na luz. Miał kasę to kupił. Nie ukradł. To czy sobie to sprzeda- jego sprawa. Na tym polega handel. Tanio kupić- drogo sprzedać. Chciał dorobić do cienkiej pensji. Wybrał taką, a nie inną formę. Miał prawo. To że to dla Ciebie jest równoznaczne z szabrowaniem (czyli kradzieżą) na terenach popowodziowych to już tylko Twoja sprawa. Napisz do MM żeby zrobili następnym razem limit sztuk jak Cię to tak boli. Co do mnie. Nie biorę udziału w takich "spędach". No i Ci co sprzedali przed bankiem też źli? Czy może już nie, bo starczyło dla innych? Coś ty taki społecznik. Pensje też rozdajesz na biednych. Zejdź na ziemię. Jest jak jest u nas. Kultura ludzi jest taka, a nie inna i pensje są takie, a nie inne. Dopóki to się nie zmieni nie licz na to, że ktoś kupi 1 jak może 10 i 9 sprzedać. Jeśli Ciebie to nie dotyczy to gratuluję. Myślę, że dalsze sprzeczki nie mają sensu. Znasz moje zdanie, ja znam Twoje i na tym poprzestańmy. W sumie jak nie wiadomo o co chodzi ot chodzi o pieniadze. ps. znowu siedzialem po piwach na forum^^ przeto taki nerwowy. Kurde musze do moderatora zagadac czy jest skrypt jakis co wykrywa promile zeby mi blokowali dostep^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Panowie dość tego !! Wątek związku z tematyką notebooków nie ma prawie żadnego a służy tylko kłótni i obrażaniu innych ludzi, więc zamykam. HeatheN dostaje regulaminowe 10% i 10dni ZPP za umieszczanie obraźliwych treści. Tyle z moje strony na ten temat. Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez KrisJR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...