Cybergod Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 mam pytanie, czy mozna wieszać dysk twardy do góry nogami ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Powiesić to możesz ale jego żywotność bardzo się skróci bo łożyska się szybko zużyją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jak wspomniał ToMo dokładnie. Po co kombinować, poza tym jest minimalnie dłuższy czas dostępu do danych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Z tego co słyszałem to można go powiesić do góry nogami ale gdy jest nowy (ale jego zywotność jak koledzy wspomnieli spadnie i to o wiele), jeśli już jakiś czas chodził normalnie to potem może być lipa. Ja tam bym nie ryzykował. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...