koparka Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Witam, od ponad tygodnia próbuje pobrać z MSDNAA Vistę 64bit Business PL. Na początek powiem, że pobrałem już kilkanaście GB danych, przeszukałem pełno treści w internecie i nie mam do teraz systemu. Chodzi o to, że jak pobieram to leci normalnie, przerywam, wznawiam - wszystko ok, ale do czasu. Za którymś razem (przy dzisiejszym pobieraniu już po pierwszym restarcie komputera) Po prostu jakby gubił plik... Przy odpaleniu tej małej aplikacji jest "Checking File CRC", a po chwili już "Error Code: SDC00500 An unknown error has occurred with". Za każdym razem wtedy jak wchodzę w katalog docelowy, to nie ma już żadnego pliku! Kilka GB jest po prostu kasowane. I tak od 1,5 tygodnia. Już teraz byłem przezorny i wczoraj przed wyłączeniem komputera na noc zrobiłem backup (2,61gb już tam jest) i po prostu skopiowałem ten plik. Oczywiście rano mi go "wypierdzieliło" i wersja oryginalna zniknęła. Już chce znowu skubany jechać od 1%, ale tym razem nie ulegnę i nie będę znowu ściągał. Dlatego pytam Was czy można coś z tym zrobić? Czy jakoś da się jeszcze udobruchać ten instalator/ściągator aby skorzystał z tego pliku i dossał dane? Jeśli nie, to czy można jakoś inaczej zdobyć czystą (nie jakąś zawarezowaną) płytkę od Visty (bo legalny klucz już mam)? Bo tym !$&@$*# (nie mam na niego słów) programem jak widać nie da rady :/ Dodam, że ze znajomych nikt nie ma takiej płytki, wszyscy jedynie jakieś OEMy od laptopów, na pewno z wgranymi niepotrzebnymi programami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Witam, od ponad tygodnia próbuje pobrać z MSDNAA Vistę 64bit Business PL. Na początek powiem, że pobrałem już kilkanaście GB danych, przeszukałem pełno treści w internecie i nie mam do teraz systemu. Chodzi o to, że jak pobieram to leci normalnie, przerywam, wznawiam - wszystko ok, ale do czasu. Za którymś razem (przy dzisiejszym pobieraniu już po pierwszym restarcie komputera) Po prostu jakby gubił plik... Przy odpaleniu tej małej aplikacji jest "Checking File CRC", a po chwili już "Error Code: SDC00500 An unknown error has occurred with". Za każdym razem wtedy jak wchodzę w katalog docelowy, to nie ma już żadnego pliku! Kilka GB jest po prostu kasowane. I tak od 1,5 tygodnia. Już teraz byłem przezorny i wczoraj przed wyłączeniem komputera na noc zrobiłem backup (2,61gb już tam jest) i po prostu skopiowałem ten plik. Oczywiście rano mi go "wypierdzieliło" i wersja oryginalna zniknęła. Już chce znowu skubany jechać od 1%, ale tym razem nie ulegnę i nie będę znowu ściągał. Dlatego pytam Was czy można coś z tym zrobić? Czy jakoś da się jeszcze udobruchać ten instalator/ściągator aby skorzystał z tego pliku i dossał dane? Jeśli nie, to czy można jakoś inaczej zdobyć czystą (nie jakąś zawarezowaną) płytkę od Visty (bo legalny klucz już mam)? Bo tym !$&@$*# (nie mam na niego słów) programem jak widać nie da rady :/ Dodam, że ze znajomych nikt nie ma takiej płytki, wszyscy jedynie jakieś OEMy od laptopów, na pewno z wgranymi niepotrzebnymi programami. nikt nie moze to pic na wode i wielka sciema dziwie sie tylko ze jej nie usun z listy, ale mozesz zrobic taki trik moze sie uda zassaj pirata i tam wklep oryginalny klucz z msdnaa moze lyknie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Jeśli to Vista z MSDN AA, to na uniwerku powinny być płyty do wypożyczenia. Pewno niewygodnie jeździć itp, ale jak coś Ci nie dziala, to może warto. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Jeśli to Vista z MSDN AA, to na uniwerku powinny być płyty do wypożyczenia. Pewno niewygodnie jeździć itp, ale jak coś Ci nie dziala, to może warto. pozdrawiam ja nie mam tak dobrze poszedlemna uczelni po viste business i mowie ze chce porzyczyc mowi ze nie ma, ale sciagnie i nagra no to ucieszony ide za tydzien i koels mi mowi ze nic z tego bo nie da sie sciagnac fajnie nie ??? i mije tu teraz czlowieku system microshit znowu dal ciala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Podpowiem Ci, że są inne miejsca w Internecie gdzie można znaleźć obraz Visty PL z MSDNAA i stamtąd jak najbardziej działa (nie jakaś zacrackowana itp.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 sciagnij niezmienione iso z torrenta i wklep klucz z msdnaa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 nie no tepy nie jestem chcialem tylko udowodnic ze lazenie na uczelnie po plytki nie zawsze zdaje egzamin :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Jeśli nie, to czy można jakoś inaczej zdobyć czystą (nie jakąś zawarezowaną) płytkę od Visty (bo legalny klucz już mam)? Bo tym !$&@$*# (nie mam na niego słów) programem jak widać nie da rady :/ Dodam, że ze znajomych nikt nie ma takiej płytki, wszyscy jedynie jakieś OEMy od laptopów, na pewno z wgranymi niepotrzebnymi programami. sciagnij niezmienione iso z torrenta i wklep klucz z msdnaa... nie no tepy nie jestem chcialem tylko udowodnic ze lazenie na uczelnie po plytki nie zawsze zdaje egzamin :PNie no pytales to Ci odpowiedziano;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...