pinnacle Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Witam! Mam sprzęcior asusa p5k-e, intel core duo 2,8, 6600gt... Myśle o wc do 800 zł, zależy mi tylko na wydajności i ciszy, wygląd tam olać. Póki co myślałem tylko o bloku na CPU, ale nie znam się i chciałbym poznać opinię innych, co powinienem zakupić do mojego PCetka. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź pinnacle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Witaj http://forum.purepc.pl/forum/co-kupic-chlodzenie-wodne/90/ pozdrawiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 Twój komp nie różni się niczym od innych pecetów, tak więc poprzeglądaj identyczne tematy w odpowiednim dziale, których jest masa. A śmierdzących leni takich jak Ty jeszcze więcej. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Faktycznie dzial nie odpowiedni na takie pytania... za 800pln to spokojnie calosc zwodujesz... choc jesli Ci na ciszy zalezy to daj sobie siana z WC, bo za polowe tej kwoty spokojnie prawie pasywne AC Ci wystarczy... albo nawet ponizej polowy... Grafa to na pewno 6600GT ? bo akurat mam bloczek ktory pracowal na takiej karcie zanim odfrunela do krainy wiecznych lowow do sprzedania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...