lew99 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Drukarka HP5L zaczęła pobierać po kilka kilkanascie kartek na raz ktoś wie co zrobić żeby wróciło do normy.Może ktoś ma na to lekarstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 heh to odwieczny problem hpekow albo nie pobiera wogole albo pobiera po kilka sprawdz moze ci sie gdzies skleily albo wszystkie maja zagiete rogi or smth like that Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 czlowieku ja mam HP LaserJet 6L i to samo bieze wszystko co dasz ;) dlatego podaje mu po jednej kiedys chwilowo pomoglo przeczyszczenie tych gumowych rolek ale ta guma po prostu z czasem twardnieje (taka jest moja teoria) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 czlowieku ja mam HP LaserJet 6L i to samo bieze wszystko co dasz ;) dlatego podaje mu po jednej heh a to tez dobra alternatywa ;) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Wymiana separatorów napewno pomoże. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...