max340 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 A4TECH XL-750F a A4Tech XL-750 BK warto dopłacać 13 zł do BK są jakieś duże różnice hm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) niby roznia sie ostatnim trybem dpi [2500vs3600] ale w XL 2500 jest rozdzielczoscia interpolowana (czyli te 3600 pewnie tez) wiec niczego lepszego bym sie po tym BK nie spodziewal. IMO nie warto Edytowane 5 Września 2008 przez kwasior500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max340 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 nio tak tylko te 3600 tak myślałem ze raczej nie warto jak nic więcej nie ulepszyli niby tam tez nie ślizga się w dłoni tak ale bez przesady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Różnice to większa rozdzielczość, możliwość zapamiętywania ustawień 16kb pamięci i 1ms opóźnienia mniej na korzyść BK. Model 718BK będzie lepszy bo z optycznym sensorem. Poza tym tu wszystko wpisze http://www.x7.cn/en/product.asp?id=32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 dlaczego optyka ma byc lepsza? ja mam x-750bf i nie zawiodla mnie ani razu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 A poczytaj sobie pierwsze lepsze testy, jest temat o X718(b)f. I tak nie uświadczysz przy normalnym użytkowaniu akceleracji wstecznej, to, że się tam doświadczy to chore wymysły el0 pr0 gamerów, akceleracja wsteczna wyjdzie najwyżej w testach (gdzie lepsze są optyczne). Tak samo z rozróżnieniem jakości dźwięku, mało kto rozróżni wav, audio itp od dobrej mp3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...