DziubekR1 Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...;id_towaru=2543 http://www.angela.pl/index.php?action=Towa...;id_towaru=2544 Ostatnio zobaczylem te zasilki i mnie bardzo zaciekawily. Zastanawiam sie nad kupnem, tylko chce sie najpierw upewnic, czy to nie bedzie takie badziewie jak seria SPW. Widzial ktos to w srodku ? Moze jakies testy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) cena nie jest aż tak konkurencyjna, ten mocniejszy ma 26 A na linii 12V więc całkiem mało, a ten słabszy pasywne pfc - porównywalne a może nawet lepsze są tacens radix smart 520, albo inne zasilacze ale to już bez odpinanych kabli - inna sprawa że nie ma ich zbyt dużo w tym topowerze - strach ryzykować, dobrze jakby jakiś serwis je przetestował, możesz zapytać zenfist'a na pw Edytowane 6 Września 2008 przez mostasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 strach ryzykowaćNo proszę cie, topower to topower... a ten słabszy pasywne pfcI w związku z tym? porównywalne a może nawet lepsze są tacens radix smart 520Prądowo może i tak, ale odpinane kable za tę cenę to ewenement. możesz zapytać zenfist'a na pwPytałem na forum zenfista, trzeba na odpowiedz poczekać. dobrze jakby jakiś serwis je przetestowałZałożę się, że już testowane za granicą były. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 @omg seria spw to też topower, tacens też ma odpinane kable, ciekaw jestem tych testów - seria spw też była niezła w testach tylko że po kilku miesiącach zaczęła się sypać - ogólnie podejrzanie tanio jak na premierę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...