Skocz do zawartości
gary1985

Problem Z Otwieraniem Stron W Przegadarce.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Wiec mam taki problem z przeglądarkami.Uzywam Firefoxa i czasami jak go włączam strony się nie otwierają tylko wczytuje.Po kilkukrotnym włączeniu jej od nowa zaczynają chodzić i potem znów nie chodzą.Mam viste ultimate sp1 plus aktualizacje.Net mam na pewno bo spik chodzi i caly czas ściąga Azureus.Explorel zamula tak samo jak mozilla.Sprawdzałem dysk na obecnos jakis smieci programem spybot ale nic nie znalazł.Możliwe ze to wina noda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat w FF też są addonsy .

Oczywiście, że są :) A co innego wynika z kontekstu mojej wypowiedzi...

Stawiam na problem z limitem połączeń , w XP problem rozwiązuwał XP Anti Spy .

W Viście jest trochę gorzej. Trzeba podmienić jedną bibliotekę, zmodyfikować rejestr i przy każdym starcie systemu pomijać sprawdzanie podpisów sterowników.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no dobra no tro jakis syfny active x cvzy co to tam jescze jest w ie

addons w mozilli tez sie zdarzy (np dodatek ktory skype sam pcha do ffoxa powoduje u mnie oswierzanie stron w kartach co pare sekund jest to upeirdliwe i dlatego zawsze wypieprzam wszystkie addonsy zwiazane ze skype)

a jak nie to to ja nie wiem watpie zeby to byl problem limitu polaczen ale kto wie moze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi