RaF Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 mam problem z zainstalowaniem karty sieciowej na 8RDA+ pod windowsem Longhorn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Jak wyjdzie wersja finalna to dopiero będziemy mogli o tym porozmawiać więc narazie to jest pytanie w stylu "Demo D3 mi skacze jakie stery zainstalowac żeby było lepiej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 widze ze nigdy nei miales wersji beta nie chodzi mi o jakas gre tylko jakie stery instaluje sie pod ta winda moze komus udalo sie je zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 mam problem z zainstalowaniem karty sieciowej na 8RDA+ pod windowsem Longhorn Miedzy innymi na tym polegaja "uroki" wersji beta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nei chca chodzic sterowniki ani od XP ani od 2000 na bety nei nazekawlem z tego co pamietam w polowie 1996 mialem jakas bardzo wczesna wersje windowsa 98 :) a bete 95 cos ok polowy 94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpablox Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 No ok ok, ale zauważ, że w Longhornie nie muszą być takie same stery jak w XP czy też 2000. Może znów wymyślili coś nowego? Wygląda na to, że musisz poczekać na kolejną wersję beta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...