Powerslave Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Ostatecznie zabieram sie za skladanie nowego potworka w sobote (zamowienie), wiec prosze o opinie czy wszystko jest ok czy cos nalezy zmienic. Sprzet bede sie staral krecic ile tylko sie da, wiec nie wiem czy cav-500 da rade, dlatego dalem opcje z 620 ;] Intel Core2 Duo E8400 Pentagram HP-120 ALCu Karakorum Asus P5Q Pro A-Data Extreme Edition DDRII 4GB/800 (2 x 2GB) CL4 Radeon HD4850 - jakis referencyjny, brac najtanszy czy jakis konkretny? ja obstawiam Palita Pentagram Silent Force CAV-500 czy CAV-620 Podczas uzywania konfiguratora na komputroniku (tylko dla porownania cen, nie zamierzam tam kupowac) wyskoczylo mi cos takiego: Zasilacz Pentagram Silent Force CAV 620-A12S płyta główna nie jest kompatybilna z zasilaczem W zestawach na wrzesien widzialem polaczenia p5q pro + cav500, wiec to pewnie jakis blad na stronie, ale wolal bym miec pewnosc i uslyszec od kogos z Was ze nie bedzie z tym zadnego problemu Do tego zamierzam tez zmienic moja poczciwa 17"CRT na 22"LCD z 2ms czasem reakcji i chociaz wiem, ze o monitorach jest osobny dzial to licze na pomoc w wyborze pomiedzy: LG L227WT-PF LG W2252TQ-PF ? Samsung T220 I czy przy okazji moze mi ktos wyjasnic roznice w oznaczeniach LG W225 S-PF/TQ-PF/V-PF ? Edytowane 11 Września 2008 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Skoro wybierasz referencyjnego radeona to kup albo najtańszy albo taki z najdłuższą gwarancją. Pentagram cav500 spokojnie wystarczy do tego zestawu , nawet biorąc pod uwagę wysokie OC to na powietrzu i przy użytkowym napięciu nie jesteś w stanie przeciążyć tego psu. A odnośnie konfiguratora na komputroniku to nie ma się co przejmować jego wymysłami , jeszcze niedawno pokazywał że karakorum nie pasuje do e7200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizir Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 natomiast jesli chodzi o koncowki oznaczen monitorow lg 2252 to s - dsub, t - dvi, v - hdmi. ja sam mam lg 2252t i jestem zadowolony (wahalem sie miedzy lg 227) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...