MODlbn Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Kupiłem składaka, bez dysku i cd rom, podlaczylem hdd i cd i nie dziala! wszystko jest dobrze podlaczone ale nie wlaczaja sie opcje ani bios ani nic, pusty ekran i monitor sie nie wlacza. to chyba cos z sterownikami ale jak ja mam je zainstalowac? komp reaguje restartem na alt+ctrl+del. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Czy jakieś piski ze środka słychać przy starcie (piknięcia głośniczka), jak to to ile razy? Poza tym: jaka płyta główna, dysk, grafika? Edytowane 11 Września 2008 przez koparka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltek0503 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 A sprzęt jest w obudowie czy na pająku...? Jeżeli jest w obudowie to spróbuj na pająku... miałem podobny przypadek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODlbn Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Już jest wszystko w porządku. Sprzęt jest sprawny tylko kable były nie podłączone a do tego w biosie nie moglem przestawic na boota z CD. Omęczyłem się ale z pomocą czatu dałem radę. A co do tego pikania to ramy są OK. Dzięki bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 hehe jak głośniczek systemowy "pika" to nie znaczy że ramy są zwalone ;) Każde inne uszkodzenie przejawia sie innym "pikaniem" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...