thical Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Tak sie zastanawiam... jaki wplyw ma lato [+30C w cieniu:)] na krecenie , zwlaszcza kart - pytam bo na procku mam WC , a wode sie da jakos schlodzic ale czy ostro podkrecona karta wytrzyma ten felerny okres ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Jak proce chłodzone powietrzem wytrzymują, to dlaczego chłodzone cieczą miałby nie wytrzymać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 pewnie mniej bedzie ekstremalnych wynikow w lecie. Ale malo komu sie bedzie chcialo siedziec i krecic jak bedzie lato. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 pewnie mniej bedzie ekstremalnych wynikow w lecie. Ale malo komu sie bedzie chcialo siedziec i krecic jak bedzie lato. Mi się będzie chciało :P :twisted: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ... taa ale zalozmy ze ktos ma teraz karte radeona 9500P 400/640 dajmy na to .Teraz chodzi na wypasie a latem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ja mam ciekawy motyw switcha mamy w<span style="color:red;">[ciach!]</span>,ego do piwnicy i na dodatek w metalowej skrzynce neta mam od pazdzieernika 02 i juz wtedy jak sie zrobilo cieplo na dworze to switch sie wieszał(przegrzewał) czasami trza bylo za.pier.dalac 3 razy dziennie zeby go resetnac to co dopiero sie bedzie dzialo w lato30+ stopi sie w p,i,z,d,uuu w zime oczywiscie było zimno i nie zawiesil sie ani raz :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ja mam ciekawy motyw switcha mamy w<span style="color:red;">[ciach!]</span>,ego do piwnicy i na dodatek w metalowej skrzynce neta mam od pazdzieernika 02 i juz wtedy jak sie zrobilo cieplo na dworze to switch sie wieszał(przegrzewał) czasami trza bylo za.pier.dalac 3 razy dziennie zeby go resetnac to co dopiero sie bedzie dzialo w lato30+ stopi sie w p,i,z,d,uuu w zime oczywiscie było zimno i nie zawiesil sie ani raz :evil:DOrobcie mu jakis wiatrak. Gdzies na necie widzialem moda switcha :) Z wentylem wstawionym do obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 summer , summer chlopaki no... Podkrecil ktos ostro radka np. rok temu i przezyl jakos lato ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...