htw Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Witam Mam komputer zbudowany na płycie epoxa. Mam z nim mały problem bo przestał mi sie wlanczac :) jest na nim LED Debug Display ktory oczywiscie pragnie mi cos powiedziec ale nie wiem co to znaczy ... probowalem na wszelkie sposoby sciagac instrukcje ze strony glownej do tej płyty ale nie da rady :/ moze wie ktos albo pamieta bo miał taka płyte co oznacza literka "F" ktora sie pokazuje na wyswietlaczu ..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Ciekawy komunikat bo w płytach epoxa wystepuja kody 2 członowe np : AF FF 7F... np F2 oznacza problem z pamiecia ram... ale samo F ? FF = Fszystko w Fporzadku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htw Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Ciekawy komunikat bo w płytach epoxa wystepuja kody 2 członowe np : AF FF 7F... np F2 oznacza problem z pamiecia ram... ale samo F ? FF = Fszystko w Fporzadku ;) a teraz powaznie :) a FF bo mrugaja mi naprzemiennie .... ? straszna kaszana z ta płyta ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 No to ładnie ci sie dzieje... Ja miałem nieudany flash na 9nda3+ i było 17 23 i FF a obrazu jak ni ma tak ni ma... Sprawdził bym bios..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...