Gregu Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Witam W planie jest zakup tv, LCD(bo plazma niby więcej, niewiele ale jednak żre prądu...). Granica cenowa jak widać 3 tys. Rozmiar 42...lub 40 Producent dowolny(mam preferencje sharp, ewentualnie panas, toshiba, właściwie cokolwiek, tylko mnie przekonajcie ;) ) W każdym razie - może, ale nie musi mieć full HD, nie interesuje mnie 100 wejsc/wyjść HDMI, wystarczą 2, plus vga/dvi czyli standard w miare Ma żreć mało prądu i wyświetlać ładny obraz - z tv standard a w przyszłości dekoder cyfrowy firmy X, być może też w HD I tyle Proszę o sugestie, porady, i w ogóle to najlepiej osoby siedzące w temacie, mogą być nawet sprzedawcy...nie bede u nich kupować wiec kitu mi nie wcisną :P . Mogą to też być opinie osób które już zakupiły, ale bez przesadnego zachwalania, znam zachowanie "dałem tyle kasy to muszę chwalic..nawet jak coś mi nie pasi..." Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 SONY KDL-32V4500 bo potrafi odbierać DVB-T kodowane w MPEG4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 http://forum.purepc.pl/forum/elektronika/31/ napewno cos znajdziesz... pozdrawiam :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...