SAPRO Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 witam mam taki dosyc nietypowy (przynajmniej dla mnie) problem mojego kolegi: co jakis czas komputer nie chce sie wlaczyc. po nacisnieciu przycisku POWER zapalaja sie kontrolki ( na ok 1s ) po czym komputer sie wylacza. musi wyjmowac i wkladac kabel zasilajacy kilka razy lub odczekać 5-6h az w koncu komputer sie wlaczy (nie wiem czy to od wyjmowania zasilania w koncu dziala czy to zbiek okolicznosci). teraz nie wiem czy to jest wina zasilacza lub w czyms innym tkwi problem (350W firmyDelta) moze mial ktos podobny problem?? komputer: x2 3600 1gb 800mhz hd2600pro pci-e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukIT Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Możliwe że to wina zasilacza podmień zasilacz i sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Jaka płyta główna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SAPRO Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Płyta główna to Gigabyte GA-M55S-S3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Winna może być właśnie płyta - na tych starszych GB często to się zdarzało. Jak masz możliwość, to wypróbuj graty na innej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...