kisiel02 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Kupiłem niedawno ATI RADEON 9000PRO firmy Mint. Mam z nim małe problemy, co jakis czas psuje sie ekran i pomaga tylko reset. Zastanawiam sie czy to wina sterownikow zainstalowalem Caltalyst 3.2 czy moze karta jest trafiona. Bardzo prosze o pomoc. Wczesniej mialem GeForce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A odinstalowales stare sterowniki nVidii ? Czy moze wszystko jest na swiezutkim systemie ? Jezeli tak to moze sprobuj dopchac karte w slot bo czasem tak bywa ze dokladnie sie jej nie wcisnie. Jezeli nic nie pomaga no to reklamuj ta karte. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Psuje sie, to znaczy co ?? Rozmazuje sie , zmywa ?? Jezeli tak to karta do wymiany (chyba padly pamieci) albo drugie rozwiaznie masz za slaby zasilacz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 robią sie takie zielone i czerwone dropy, a systemu jeszcze nie przeinstalowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 robią sie takie zielone i czerwone dropy, a systemu jeszcze nie przeinstalowałem No to zrob to jak najszybciej - strzel formata :lol: A jak wtedy beda takie objawy to zrob to co Ci napisalem wczesniej :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 dzieki za podpowiedz zrobie format i zainstaluje wszystko od nowa, ktore stery do ati sa najlepsze????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 dzieki za podpowiedz zrobie format i zainstaluje wszystko od nowa, ktore stery do ati sa najlepsze????? Ja polecam najnowsze czyli Catylast 3.2 :) Z twojego podpisu wynika ze nie mozesz miec slabego zasilacza, chociaz kto wie rozne cuda sie zdarzaja :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 a przypadkeim nie podkrecałes karty ?? jesli format nie pomoze to sa objawy tak jakby si erdzen przegrzewał albo pamieci ...mozliwe ze jakis shit wsadzili pod rdzen ..jak masz na kołeczkach radiator to zdejmij i oblukaj co jest po spodem .. a jak jakies gofno to przesmaruj porzadna pasta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 wlasnie podobne objawy mialem jak za mocno podkreciłem Geforce.ale jeszcze nie podkrecałem tego radeona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 to prawdopodobnie jest walniety albo sie przegrzewa ..a jak zrobiłes juz formata i po jakim czasie to sie dzieje ...?? a jak grasz to jesli sie przegrzewa to powinno to szybciej nastopic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 nie ma reguły raz sie to robi co mniej wiecej godzine a nieraz w ciagu 4 godzin ani razu, momo to ze gram w unreal2,,,dzwoniłem do sklepu i kazali przywiez karte,powiedzieli ze ja sprawdza ale jak znam zycie to sie to nie bedzie chciało zrobic u nich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 i zapomniałem dodac ze celerona mam podkreconego na 2.8, a moze to to????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 To napewno nie wina podkrecania procesora. Sformatuj HDD i zainstaluj windowsa na nowo. Potem najnowsze catalisty. Jezeli nie pomoze to znaczy ze wina lezy w karcie - a raczej jej chlodzeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel02 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ale jak sciagne radiator to strace gwarancje,dzisiaj siedze przed kompem trzecią godzine i nie zrobilo sie ani razu. nie moge dojsc do tego kiedy to sie robi zeby pokazac w serwisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Acha odkrec procesor do nominalnej wartosci. Pisalem, ze to nie przyczyna podkrecania ale jednak moze byc posrednio. Mianowicie to moze byc zasilacz ktory nie wyrabia poniewaz masz znacznie podkrecony procek. Sprobowac nie zaszkodzi. Niech tak pochodzi przez dzien bez podkrecania i bedziesz wiedzial mniej wiecej czy to zasilacz (jeszcze mozesz to wyeliminowac poprzez porzyczenie od kogos lepszej sztuki) lub pamieci (jak ktos tutaj juz wpsomnial). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozilla Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 witam, mam tego samego radeona, i ten sam problem, raz mi sie to zrobiło w Windows (xp) a jak włącze grę, pt Pontefix czy tam Pontifex,(symulator budowy mostoof) to za każdym razem po ok. 30s sie chrzani, w innych grach, jak np. UT 2003, NFS HP2 itp niec takiego mi się nie zdarzyło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...